Олімпіада з інфекційних хвороб

ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з „Інфекційних хвороб” серед медичних вищих навчальних України.

http://www.dsma.dp.ua/ua/novini/319-vitaemo-uchasnikiv-ta-prizera-ii-go-etapu-vseukrajinskoji-studentskoji-olimpiadi-z-infektsijnikh-khvorob-sered-medichnikh-vishchikh-navchalnikh-ukrajini

04-06 травня 2017 р. на базі Одеського національного медичного університету проводився ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з „Інфекційних хвороб” серед медичних вищих навчальних України. ІІІ місце здобув наш студент VІ курсу І медичного факультету Марзан Олександр.

Від нашої академії було делеговано три студенти – переможці І етапу студентської олімпіади ДМА: студент VІ курсу І медичного факультету Марзан Олександр та студенти V курсу І медичного факультету Бучарський Олександр і Горлова Юля.

Також, студентів підтримувала доцент кафедри інфекційних хвороб Ольга Шевченко-Макаренко, яка була членом журі олімпіади.

До підготовки студентів до олімпіади окрім керівників гуртка була залучена більшість викладачів кафедри, а саме, завідувач кафедри, професор Людмила Шостакович-Корецька, професор Віктор Маврутенков, доценти Ольга Шевченко-Макаренко, Світлана Галущенко, Віктор Дядик, асистент Оксана Якуніна.

Серед завдань на олімпіаді студенти вирішували завдання по типу КРОК-2, розв'язували задачі підвищеної складності, демонстрували свої практичні навички у ліжка хворого.

Крім того були і інші нагороди. Так, Бучарський Олександр отримав диплом за використання інноваційних технологій у обстеженні хворих, та Ольга Шевченко-Макаренко отримала Подяку ректора Одеського національного медичного університету за активну участь у проведенні ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з „Інфекційних хвороб”.

По закінченні олімпіади усі учасники приєднались до флешмобу у підтримку лікарів запропонованому кафедрой інфекційних хвороб ОНМУ «#я підтримую лікаря».

Крім наукової тематики у студентів була цікава культурна програма, вони разом з усіма учасниками відвідали музей криміналістики та ознайомились з історією ОНМУ, потім мали пішохідну екскурсію містом та відвідали видатні місця Одеси, мали змогу порівняти методи викладання дисципліни у різних ВНЗ, придбали нових друзів з усіх куточків Украйни.

Нагадуємо, що у нас на кафедрі завжди відкриті двері бажаючим займатись у нашому науковому гуртку!

На фото: учасники олімпіади разом зі членами журі. Керівники СНТ кафедри інфекційних хвороб доцент Світлана Галущенко та асистент Оксана Якуніна.

Click to enlarge image 1.jpg
Click to enlarge image 2.jpg
Click to enlarge image 3.jpg
Click to enlarge image 4.jpg
Click to enlarge image 5.jpg
Click to enlarge image 6.jpg