Подяки МОЗ

http://www.dsma.dp.ua/ua/novini/180-unicef

06-07 грудня у м. Київ, за патронажем Міністерства охорони здоров’я України, Швейцарської Конфедерації, Всеукраїнської асоціації дитячої імунології, USAID та UNICEF, була проведена XV всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Питання імунології в педіатрії. Вакцинація в Україні: 2016 рік». У конференції приймали учать провідні фахівці з питань вакцинації та педіатрії як в Україні так і світі. А саме, понад 200 імунологів, педіатрів, сімейних лікарів разом із міжнародними експертами та дипломатами. Які висновки? Вакцинація – це право кожної дитини на захист від небезпечних хвороб.

До організаційного комітету входили в.о. Міністра охорони здоров’я України – Супрун Уляна, Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні – Джованна Барберіс, Голова всеукраїнської асоціації «Дитяча імунологія» - професор Чернишова Людмила та інші…

У конференції, також, приймали участь завідувач кафедри інфекційних хвороб – д.м.н., професор Шостакович-Корецька Людмила Романівна та професор кафедри інфекційних хвороб – д.м.н., професор Маврутенков Віктор Володимирович, завідувач кафедри фтизіатрії к.м.н., доцент Колєснік Наталія Станіславівна. Людмила Романівна виступила модератором сесії та наші колеги прийняли активну участь у обговорені різних питань стосовно сучасних питань з імунології та вакцинопрофілактики.

Напередодні Людмила Романівна створила міні-ролик у підтримку вакцинації.

За особистий внесок в розвиток та покращення якості програми імунізації населення України Людмила Романівна Шостакович – Корецька та Віктор Володимирович Маврутенков отримали особисті ПОДЯКИ від Міністерства охорони здоров’я України спільно з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) в України. Вітаємо їх з цією нагородою та бажаємо подальшої плідної праці на ниві покращення стану здоров’я населення та профілактики інфекційних хвороб!

Click to enlarge image 01.jpg
Click to enlarge image 02.jpg
Click to enlarge image 03.jpg
Click to enlarge image 04.jpg
Click to enlarge image 05.jpg
Click to enlarge image 06.jpg
Click to enlarge image 07.jpg